Det nogensinde forventet kunststykke at gå

Vi gøre sådan en big deal ud af hvornår en baby tager sine første skridt. Faktisk, vil den alder, hvor dit barn tog sine første skridt være rodfæstet i din mor hukommelse for evigt, ligesom barnets fødselsvægt og tid. Personligt mener jeg, walking er en smule overvurderet, da du ikke formår at holde dem ude af problemer nogensinde igen, når de starter, men her er nogle ting du måske ønsker at vide, i hvert fald.

For nogle grund synes alle at mene at en baby bør være at gå fra sin første fødselsdag, men faktum er, at de fleste babyer ikke gå indtil efter dette tidspunkt. Der er et par, der går så tidligt som i ni måneder i alder, men rigtig mange, der ikke tager deres første skridt indtil 15 måneder. Og hvis dit barn er en sen walker, det har absolut ingen indflydelse på hans intelligens.

Den alder, hvor en baby gåture, er ofte genetisk. Gå meget tidligt eller meget sent ofte kører i familien. Min mand gik på ni måneder, og jeg gik på ti måneder, så vi var uheldig at have en datter, som også gik på ti måneder. Hun var meget petite, så hun lignede verdens tiniest walking menneskelige. Hun skaleres også køkkenborde, før hun var et år gammel, så du kan se hvad jeg mener med “uheldig”.

Når din baby vandreture er også ofte relateret til hans størrelse. Babyer med korte ben gå normalt hurtigere end dem med lange ben (en balance spørgsmål) og tyndere babyer gå normalt hurtigere end deres mere buttet modstykker.

Skubbe din baby at gå er ikke en god idé, men at give ham mulighed for at lære er kritisk. Hvis du tvinger dit barn til at udholde daglige praksis sessioner, kan han bare gøre oprør og nægter at gå i lang tid. På den anden side, hvis du holde ham i swing eller kravlegård hele dagen, vil han aldrig har mulighed for at afprøve sine evner. Give ham nogle overvåget tid på gulvet, og han vil regne resten ud, med eller uden din hjælp.

Hvis dit barn ikke er tilfældigt, gå i en alder af atten måneder, er det bedst at have ham tjekket ud af en læge. Der er ikke nødvendigvis noget galt, men de fleste babyer omvandrende af denne alder, så har ham undersøgt som en sikkerhedsforanstaltning. Men ikke være alt for ivrige, fordi når han begynder at vandre, alle reglerne ændres. Nogen, selvom jeg ikke huske, hvem, sagde engang-“Vi tilbringer de første to år af vores børns liv at lære dem at gå og snakke, og derefter den næste seksten fortæller dem at sidde og lukke op”. Det er så sandt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.