Hvad adskiller EDC guld fra resten?

Dette er den letteste spørgsmål at besvare. Michael Corcoran og Craig Garcia var opfinderne af programmet 100% provision. De har ejet og drevet multi-million dollar selskaber i fortiden, hvilket de har begge pensionerede fra. Nu de har skabt EDC guld, Topkarakter internet virksomhed på internettet.

De er den eneste internet-selskab, der har en tre differentieret program under $1000, der udbetaler 100% Kommissionen. EDC guld og EDC er direkte salg og din nye Fortune er en månedlig resterende indkomst.

Craig & mike besvare telefoner til mandag til torsdag fra 9 AM at 6 PM. De vil besvare spørgsmål fra medlemmerne, give råd om markedsføring og selv tale med dine kundeemner og gøre salget for medlemmerne. Dette sker uden udsigten selv tale til medlemmet, før de har betalt.

Der er et team af kunde support agenser mandag dog fredag fra 9 AM til 3 PM PST. Der er… Rigtige mennesker, der er klar villige og i stand til at hjælpe nogen medlem.

Der anbefales over 12 klasser om ugen. Vi har den mest uddannelse af enhver internet virksomhed på nettet. Men det er ikke bare mængden… de er kvalitet uddannelse klasser med reelle stof der lærer dig trin for trin… hvad de skal gøre og hvordan det skal gøres. Læs hvad andre medlemmer siger.

“Jeg elsker de opdaterede EDC websteder. Fremragende! Og din træning er second to none. Jeg har afspilning af dine seminarer og logge ind på de seminarer, som jeg kan arbejde ind i min tidsplan.”

Med venlig hilsen

Doris Birung

“Jeg vil sige tak for at skabe den bedste mulighed for på internettet! Jeg har prøvet forskellige programmer før med ingen penge nogensinde vendte tilbage. Ikke alene er dette bedst program jeg nogensinde har været i dette har fik at blive den bedste dummy bevis uddannelse nogensinde. Der er ingen måde eller ingen undskyldning hvorfor nogen nogensinde bør undgå dette program. Du og Mike gøre dig rådighed til dine medlemmer, som er et plus i min bog, produkterne er utrolig, uddannelsen er second to none, og pengene er stor!” Stefan James

“Dette online business har alle de kvaliteter, man skal lykkes: fantastiske produkter, utroligt support, bedste kompensationsplan (100% af overskuddet), hænder på uddannelse, og ejerne vil lukke dit salg, hvis du kan lide. Jeg er så glad for at jeg fandt EDC guld, og du vil være så godt. ” Kathy Calhoun

Produkterne er utroligt. EDCS produkter lære folk hvordan markedet på internettet. Så der ønsker vores produkter? Mennesker med en hjemmeside, der ønsker at markedsføre deres hjemmeside eller folk, der ønsker at bruge EDCS produkter til at fremme EDCS produkter som deres forretning. Der er kun omkring 100 millioner potentielle kunder. Får du endnu?

De har en hjemmeside, der forvandler besøgende til kontanter. Hjemmesider konvertere. Dette betyder, at du får udbetalt, du tjene penge, du kan blive rig med EDC guld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.