Sådan får du et godt tilbud på din forsikring

Hvor er den gode gæld?

God gæld tjener veje. De åbner døren til ting, som du måske ikke ellers har haft, såsom at eje dit eget hjem direkte. Nogle gode gæld kan endda give dig mulighed for at opnå en fortjeneste som den interesse, de producerer over tid betaler for den kapital, du har investeret i aktivet. For eksempel vil et realkreditlån med en rimelig fast rente lade dig eje dit hjem direkte på en måde, at det ikke ville være muligt i et hjem ansvarlig lånekapital. Dårlig gæld vil ofte være af typen kviklån, forbrugslån og mange andre former for lån du kan optage online

Andre gode gæld kan være et kollegium uddannelse eller en grad, der øger dine færdigheder og gør dig mere værdifuld for din nuværende og fremtidige arbejdsgivere. College uddannelser er generelt overkommelige for mange studerende og arbejdsgivere se kandidater som mere ansvarlige og engageret i arbejdsstyrken. Nogle grad færdiggørelse planer desuden dækker yderligere skatter og en potentiel stormfald bør du vinde i lotteriet. En grad kan være meget værdifuld, især over tid, så det er værd at forfølge.

Den anden fælles gode gæld landmine er udskudt vedligeholdelsesbetalinger på biler og hjem brande. Disse kan være ødelæggende begivenheder, medmindre du har forsikring. Mens en brand kan skade et hjem, kan det repareres og bør ikke ødelægge dig. Nogle mennesker ender med at betale mere for en ny bil eller hjem i tilfælde af en tidligere hjem eller bil Fire.

Andre typer forsikringer kan også tage nogle af omkostningerne ud af at betale for en begivenhed. Livsforsikring kan beskytte dig, din familie og dit hjem i tilfælde af et liv Begivenheder såsom en ulykke, skade eller død. Bilforsikring beskytter dig i tilfælde af en ulykke. Hvis du har en autoriseret bruger på din konto, vil nogle bilforsikringsselskaber tilføje din autoriserede bruger til din konto som autoriseret bruger og reducere omkostningerne ved din forsikring.

Andre former for forsikring kan bruges til at strukturere investeringer og pensionering konti til at foretage investeringer, der vil give indkomst ud over det, der kan opnås gennem investeringer. Disse investeringer kan spænde fra indskudsbeviser til investeringsfonde og lignende. Forsikring kan også bruges til at oprette skatteudsatte konti og til at sikre investeringer og fonde som Reverse Mortgage.

Nogle former for forsikring har variable præmier, der er baseret på resultatet af en begivenhed. For eksempel, en helt tilfældig handling som et køretøj rammer en person gå af en Flagstone tværs går gennem brand Sikkerhed har bestemt denne begivenhed for at være dårlig. Så denne forsikring mile vil være et vist beløb. En tilfældig handling eller ulykke kan have en negativ indvirkning på, hvad du betaler for din forsikringsdækning.

Nogle omkostninger er baseret på en vurdering, som forsikringsinstituttet tildeler risikoen for en begivenhed. For eksempel kan en virksomhed beslutte, at mekaniske problemer er dårlige eller dårlige generelt. Over tid svækkede vurderingen af, hvor meget risikoen indebærer, muligheden for, at en negativ begivenhed vil være på kortene på et bestemt tidspunkt. Tilsvarende, hvis du går til en advokat, kan du blive opkrævet for en ulykke. Advokaten og forsikringsinstituttet vil finde ud af, hvor meget de tror, det vil koste at reparere skaderne. En advokats repræsentation i en retssag kan påvirke, hvad du betaler for din forsikring. Dette er et slag af uheld i mange tilfælde. Forsikring kan være meget forvirrende, når det kommer til skatter, så mange mennesker ikke forstår, at de skal betale skat af, hvad de ejer.

Hvis du ikke forstår noget, som du læser om på en forsikring hjemmeside, eller årets udgang finansielle hitliste, bør du opdatere dit sind. Vidste du, at hvis du betaler for meget for din forsikring, kan du have flere krav, end du rent faktisk har brug for? Dette sker, fordi forsikringsbehandlingsgebyret er et profitcenter og er indstillet til at dække tab i forsikringsrabatter. Forsikringsselskaberne har deres egen måde at bestemme, hvordan forsikringspræmierne skal fordeles på deres mest risikable kunder. Jo mere mere risikable folk er, jo højere er deres præmier.

Vil du lære at få en god handel på din forsikring? Gør din forskning og læse op, før du handler. Du ønsker at finde en virksomhed, du kan stole på at give dig gode råd og ikke tvinge dig til at tage det første tilbud, som de giver dig

Forsikring hjemmesider og uafhængige forsikringskonsulenter give gode råd, der er i den bedste interesse for deres kunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.