Rejse med all inclusive – hvad er fordelene og ulemperne?

Hvert år drager rigtig mange danskere på charterferie med all inclusive. All inclusive betyder, at alle måltider er inkluderet i rejsens pris. Typisk vil der også være drinks, kaffe med mere inkluderet, såfremt hotellet tilbyder dette. På papiret lyder all inclusive som den perfekte ferie, og derfor er rejseformen også blevet så populær. Men når du vælger en rejse med all inclusive, giver du også afkald på nogle ting. Her på siden gennemgår vi de fordele og ulemper, der er forbundet med all inclusive rejser.

Fordelene

Her får du 3 af de største fordele ved at rejse med all inclusive.

  1. Du skal ikke tænke på noget

Når du vælger en rejse med alt inkluderet, skal du ikke tænke på madlavningen overhoved. Du er på ferie og kan bare tænke på at slappe af og nyde tilværelsen.

  1. Det kan være billigt

Naturligvis er der billige restauranter på de fleste rejsemål, men de vil sjældent kunne konkurrere med priserne på en all inclusive rejse. Det er rigtig billigt, og du skal bestemt ikke frygte at gå sulten i seng. De fleste all inclusive hoteller tilbyder nemlig buffet. Du ved på forhånd, hvad du kommer til at bruge på ferien, og det kan give en økonomisk tryghed.

  1. Mulighed for aktiviteter

Ved at bestille en rejse til et all inclusive hotel, er der som regel mulighed for at lave forskellige aktiviteter på hotellet. Det er særligt populært for børnefamilier. En af de velkendte feriebeskæftigelser er pool gymnastik. Et andet klassisk eksempel er diverse børneshows. Havde I valgt et andet hotel uden all inclusive, ville der med stor sandsynlighed ikke være denne slags aktiviteter.

Ulemperne ved all inclusive

Der er også nogle ulemper ved all inclusive. Dem kan du blive klogere på nedenfor.

  1. Madens kvalitet kan være svingende

Det er desværre ikke altid, at all inclusive hotellerne holder en høj standard i buffeten. For at undgå dårlig mad, bør du altid læse anmeldelser fra hotellet, før du bestiller.

  1. Du får ikke oplevet den lokale madkultur

Gør du brug af all inclusive alle dage, får du ikke udforsket de lokale restauranter, og det kan være en skam. Mange feriedestinationer har en fantastisk madkultur, der desværre drukner lidt i en all inclusive buffet, hvor der skal være plads til børnevenlig mad. Er du nysgerrig på gastronomi, så vil all inclusive ikke være det rette valg for dig.

Gør ferien sjovere med et privatlån

Mangler du penge til drømmerejsen? Hvis du brænder for at komme afsted, kan det være en mulighed at tage et privatlån. Et privatlån udbydes af mange banker og online udbydere, og du kan let ansøge om lånet online. Et privatlån passer rigtig godt til en rejse, hvor du måske lige mangler et par tusinde kroner for at kunne komme afsted. Mange låneudbydere tilbyder nemlig privatlån på 2.000 kroner, 3.000 kroner og lignende. Skal du låne 50.000 kr. eller flere penge, kan det også godt lade sig gøre. Nogle udbydere tilbyder nemlig i skrivende stund privatlån på op til 350.000 kroner. Når du tager et privatlån, kan du typisk selv justere lånets løbetid, så det passer til din økonomi. Vælg altid løbetiden med stor omhu, så du får et fast månedligt afdrag, der passer til din økonomi.